Tuesday, August 14, 2007

voelt de snare

GMZ is al een tijdje toe aan een hobby. En dan niet het traditionele sneue gekneuter met postzegels of poezieplaatjes. Nee, beter iets stoers. Ook een softe stofgast wil namelijk weleens zijn spierballen laten rollen. Het gebrek aan een toverstaf is al erg genoeg.
Het was de avond waarop GMZ meeroffelde op de snare van The Kevin Costners dat het inzicht tot hem kwam. Drummen, dat rockt pas dik, dacht GMZ.
Kwam nog respect bij voor de akoestische set (klik rechts onderaan) die deze vijf Kevin Costners - ingeblikt in een afgeragde 3voor12 bouwkeet - eerder op de avond rockten.

Maar GMZ inmiddels een beetje kennende, wil hij de ene week rocken op een drumstel, maar de andere week opeens weer beats knutselen met Fruity Loops. Een al te snelle aanschaf van een drumstel leek dan ook wat risicovol. Eerst maar eens ouderwets oefenen met pollepel, potten en pannen dus.

Maar dit vooruitzicht deed GMZ sipper kijken dan een peuter die wordt afgescheept met een koetjesreep. Vet oncool natuurlijk.

Blij was hij dan ook toen hij in de SRV-wagen/mobiele winkel van The Little League dit drumblok vond. Ontworpen door OK Parking uit Arnhem.
Met elke dag een vers vel en twee potloden om mee te oefenen.

Rapapaaaaaaa!

No comments: