Friday, July 27, 2007

In Nrc.next


Eindelijk. GMZ87pro heeft zijn debuut gemaakt in een krant. nrc.next nog wel, een van zijn favoriete dagbladen. Jumpen, hossen, juichen en klappen. GMZ doet al de hele ochtend niets anders. En toch is-ie een beetje teleurgesteld. Want een foto is leuk, maar juist in tekst had GMZ zijn ziel en zaligheid gelegd. Ook al mocht-ie dan maar honderd woorden insturen voor de rubriek 'ik & een designer'.
GMZ staat op de foto met Eva van Overbeeke en Delia Drel, EnD heet hun label. De ontwerpers definiëren hun kleren als 'streetchique'. Tussen streetwear en couturemode. Of-ie nu tussen het modevolk staat, of down is met de hiphopscene. GMZ87pro heeft zo het idee dat hij de pakjes van Van Overbeeke en Drel overal wel kan rocken. Dat doen ze zelf immers ook. Vanavaond (vrijdag 27 juli) geven ze twee modeshows. Éen op het plankier van Amsterdam Fashion Week en, krap anderhalf uur later, één op het plankier van Streetlab. GMZ87pro weet nog niet wat-ie gaat doen. Maar die krant gaat-ie inlijsten. En die foto van Suzanne Blanchard ook.

1 comment:

Anonymous said...

Nou, het wordt tijd dat iemand hier eens een reactie achterlaat! Echt hilarisch dat je als lezer in de NRC Next stond GMZ87pro! Heb je toch maar weer ff mooi gedaan. Keep on going strong and stay cool! :-)