Wednesday, July 25, 2007

Cassette Playa

Pyjamabroeken in neonkleuren, T-shirts met psychedelische prints en oversized trainingspakken. Toen GMZ87pro Cassette Playa op myspace zag, was-ie overtuigd. Alsof het voor hem gemaakt was.
Hij besloot Amsterdam Fashion Week even te laten voor wat het is, en de tocht naar Londen te wagen. Carri Mundande, ontwerpster van Cassette Playa, had per email al laten weten niets in zijn maat te hebben. Maar GMZ dacht dat de hoogblonde chick, die zelfs een nerdy brilmontuur rockt, na een persoonlijke ontmoeting wel zou zwichten. In gedachten was GMZ allang uitgegroeid tot haar persoonlijke muze. Want wie zich laat inspireren door Sonic the Hedgehog en wil trouwen met Micheal Jackson, zou zeker geen weerstand kunnen bieden aan zijn charmes. Voorzichtig een pakje hosselen zou niet eens nodig zijn, dacht GMZ87pro vrolijk. Één aanblik en Carri zou zonder aarzelen naald en draad ter hand nemen om een nieuwe garderobe creatie voor hem te klussen.
Niet dus. Carri Mundane hield haar poot stijf. Kwestie van deadlines. Over twee maanden moet de collectie voor haar derde show tijdens London Fashion Week klaar zijn. En dan zijn er nog de videoclips voor M.I.A. en haar stylingwerk voor i-D.
Jammer, vond GMZ87pro. Teleurgesteld droop hij af.

No comments: