Tuesday, January 8, 2008

kraakt het geheim van de liefde


Gmz heeft al veel van de wereld ontdekt. Maar op het gebied van de aardse liefde rockt het - op z'n zachtst gezegd- nog niet echt hard.
Nu dacht het minimonster tot voor kort dat het aan hem lag. Natuurlijk, hij werd regelmatig op zijn buikje gekieteld, in de lucht getild of aan een borst gedrukt. Maar op een zweterige nacht vol boerenbonte geiligheid liep het nooit uit.
Dus begon het minimonster te twijfelen. Lag het soms aan hem? Stonden zijn blauwe ogen te smekend? Of was het zijn buikje, beginnend, maar toch wel degelijk aanwezig? Of waren het juist die gmzettes die bij het minimonster gewoon geen ondwingbare fysieke gretigheid wisten te ontketenen?
Het was een ouderwetse ansichtkaart van een verre Macedonische vriend die het geheim van de liefde uiteindelijk aan gmz openbaarde. En dat in slechts drie stappen. "Hehe", repte de kaart. "Main vriend, dit jai moet weten en tegen gaimezzettes vertellen. Dan jai gloekig worde. ."
Gmz was meteen overtuigd van de effectiviteit van deze kleine handreiking.
Beter dat hij dit kloeke driestappenplan dus even online pompt zodat de beschikbare gmzettes voortaan weten wat ze moeten doen om het minimonster tot in het diepst van zijn vulwol te raken. Gegarandeerd dat hij binnen no time als een weke kokkel aan je zit vastgeklinkt.

No comments: