Sunday, July 27, 2008

klapt Mr. Jummy - update


Sjahwel, GMZ moest ook even goed in zijn oogjes wrijven toen hij voor het eerst die nieuwe serie Sultana-reclames langs zag komen. Was er plotseling een onbekend familielid geland op aarde? Een verre neef die een 1-2-tje was aangegaan met deze fabrikant van caloriearm droogvoer?

Ok. De rozewit gestipte paps van de Yofruit variant, die kon GMZ nog wel hebben, al was het al op glad ijs. Stippen zijn nu eenmaal geen rockend boerenruit en daarom nauwelijks een bedreiging.
Maarrrr.. toen kwam de koekenbakker onlangs op de proppen met een monster dat -als GMZ niet zeker wist dat ie er geen had- zomaar de lauwe tweelingbroer van het minimonster had kunnen zijn. Boerenbonten pak incluis. En komkommertijd of niet, ze staan al voor deze Mr. Jummy in de rij, aldus het juichende persbericht van Sultana.

Logisch, natuurlijk; als je GMZ zou vermenigvuldigen, zouden de slaapzakken ook massaal worden uitgerold. Het leuke is alleen: dat gebeurt niet! GMZ is namelijk veel leuker in z'n eentje. Die hoeft niet meteen een geldelijk slaatje uit z'n succes te slaan. Stelletje gemakkelijke en geldbeluste kopiepappies, daar bij Sultana, vindt GMZ dan ook, en hij voelde de wet van de remmende voorsprong door zijn ziel snijden..

Dat GMZ niet met Mr. Jummy wenst te worden geassocieerd, mag duidelijk zijn. Maar dat het er voor de komende tijd natuurlijk wel dik inzit dat dat gaat gebeuren, net zo goed.

Daarom stuurde GMZ een tijdje geleden al een listige mail naar de Klantenservice van Sultana waarin hij zich opwierp als een in Mr. Jummy geïnteresseerde liefhebber. Doel: in contact komen met Jummy en een flinke appel met hem schillen.

Mr. Jummy opsporen lukte uiteindelijk met een list. Ondanks de reply van de Klantenservice.

CCTV India legde vast wat er vervolgens gebeurde.
Die hete bek van Mr. Jummy is voorlopig geblust. Tenminste, dat is de ijdele hoop van GMZ.
En bang voor die meer dan 4000 vrienden..is GMZ ook niet hoor. tsss...

1 comment:

Anonymous said...

he breg, zou een mooi verhaal zijn voor de tamtam. is een rubriek in de adformatie waarin dit soort copycat verhalen staan.

ben